⚙️Alap beállítási segédlet

Fontos tudnivalók a működésről

Mielőtt elkezdenénk új, modern, letisztult eladói felületed beállítani, előtte néhány fontos információt tudnod kell a BarSoft működésével kapcsolatban.

Felhő alapú működés

Nálunk minden adat a felhőben tárolódik, ami azt jelenti (mint ahogy már korábban is említettük), hogy szükséges internet kapcsolat hozzá, viszont elég naponta 1x felcsatlakoztatni a hálózatra

Szerkesztések nyugtázása

Rendszerünk úgy van kitalálva, hogy ha bármilyen módosítást szeretnél végrehajtani a termékeden, nincs szükség konfirmálni (leokézni) a beállítást, elég hogyha csak félre kattintasz, és már él a módosítás amit beállítottál.

Műszak nyitás - Műszak zárás

Ahhoz, hogy el tudd kezdeni az értékesítést meg kell nyitod a műszakot.

Ez azért fontos, mert a napi statisztikádat műszakok szerint fogod látni, tehát ha nem nyitsz új műszakot akkor nem releváns adatokat fogsz majd látni nap végén!

A BarSoft és az NTAK

A BarSoft megszerezte a szükséges engedélyeket és validációt ahhoz, hogy NTAK kompatibilis szoftver lehessen.

Ez azt jelenti, hogy a termékeid létrehozásakor, ha beállítod, hogy melyik (értelemszerű) NTAK kategóriába tartozik, akkor automatikusan küldjük a statisztikai adatokat az NTAK rendszerébe, amikor értékesítésre kerül az adott termék.

Ettől függetlenül az ntak oldalán (www.ntak.hu) ügyfélkapud segítségével szükséged lesz egy regisztrációt végrehajtani, és azokat a fájlokat feltölteni rendszerünkbe.

Ezzel kapcsolatban, itt találsz további információt.

Lássuk, hogy hogyan tudod személyre szabni új értékesítő felületed!

Last updated