®️Regisztrációs folyamat

Miért van szükség regisztrációra?

Az NTAK adatszolgáltatás miatt, valamint azért, hogy mi is be tudjunk majd azonosítani a jövőben, valamint létrehozd saját fiókodat, ahol elkészítheted saját adatbázisod, hiszen ez a TE üzleted!

Menjünk végig közösen a regisztrációs lépéseken

E-mail cím

NAGYON FONTOS!

Egyszerű lépés, mégis nagyon fontos, hogy ez a TE címed, azaz a tulajdonos / manager e-mail címe legyen, hiszen a márka és a lokáció ez alatt az e-mail cím alatt fog létrejönni, ide fogunk fontos értesítéseket küldeni az értékesítéssel kapcsolatban, és ezen az e-mail címen keresztül tudunk veled kapcsolatba lépni!

Személyes adatok

Most a TE személyes adataidra vagyunk kíváncsiak, ezek azért fontosak, hogy a regisztráció után, hogyan tudunk majd szólítani és milyen telefonszámon érünk majd el, ha szükség lesz rá.

NE AGGÓDJ!

Hívni csak akkor hívunk, ha extrém fontos, nem szeretnénk zavarni a munkádban.

Cégadatok

A cégadatok nagyon fontosak lesznek a jövőben, hiszen a számlázás terén esszenciálisak, valamint a hatóságok felé is meg kell felelnünk, ha a jövőben integrált nyomtatót szeretnél és még sorolhatnánk, de nem szeretnénk untatni ezekkel a technikai dolgokkal.

A felületünkön elég lesz csak az adószámodat beírni, a többit mi elintézzük helyetted!

Az üzleted adatai

Az üzleted adatai következnek, amik segítségével létre tudjuk majd hozni a lokációt, a hozzá tartozó adatbázist.

Ennél a résznél nagyon fontos, hogy itt az fizikai üzleted adataira leszünk kíváncsiak! Fontos, hogy konzisztens legyél, hiszen így fog megjelenni az üzleted neve.

BarSoft Tipp

Ha több üzleted is van, de ugyanaz a nevük, akkor érdemes a helyszínt megjeleníteni a névben. Például: Csengery kávézó – Akácfa utca

Megerősítés

Ha kitöltötted, akkor a végén egy összegzésnél a legfontosabb adatokat tudod majd ellenőrizni.

Ha minden stimmel, akkor a ’MEGERŐSÍTEM’ gombra kattintva be tudod hozzánk küldeni a megadott adatokat.

Ezután e-mailben küldünk neked egy megerősítő e-mailt ’Ipanel Admin’ néven, amit, ha megnyitsz, akkor a teljes adatlistát látod, és le tudod ellenőrizni azokat.

Ha mindent rendben találtál, akkor a megerősítem gombra kattintva a rendszer visszajelez, és visszatérhetsz az előző felületre, ahol előkészítjük számodra a felületet, amin tudsz majd dolgozni.

Ne aggódj, már csak pár lépés és minden kész!

Last updated