💡Mi kell az értékesítéshez

Rendszerünk több lépcsős működést is támogat:

1. Ha csak a szoftverre van szükséged

Amennyiben van eszközöd, ami lehet egy akármilyen tablet, telefon, laptop, windows alapú vagy androidos, a szoftver telepítése és a regisztrációs folyamat létrejötte után bármikor használatra kész!

A termékeket a szoftveren belül létre tudod hozni, és elkezdheted az értékesítést!

2. Ha szereted az integrált minden egyben rendszereket

Amennyiben ez így van, úgy a BarSoft neked való, hiszen rendszerünk integrálható online NAV-os pénztárgéppel (FisCat Ipalm), vagy akár adóügyi nyomtatóval (FisCat) is!

Új SoftPos szolgáltatásunkkal a bankkártyás forgalmadat is tudod egy készüléken kezelni, így nem kell kábelek rengetegében bajlódnod, helytakarékos és modern megoldással rendelkezhetsz!

Ha szükséged van ilyen eszközökre, keress minket elérhetőségeinken! (www.barsoft.hu)

Ha fontos számodra az, hogy minél kevesebb elütés okozta fiskális problémával kelljen szembenézned, akkor az összekötött fizetési megoldásainkat is szeretni fogod!

3. Különleges funkciók és eszközök

A POS rendszerünk mellett egyéb izgalmas IT megoldásokat is nyújtunk a vendéglátósok számára, amik segítségével még egyszerűbb és könnyebb lesz a rendelés leadás, valamint még jobban ki fogsz tűnni a tömegből az extra szolgáltatásoknak köszönhetően!

Applikáció, VIP rendszer, KIOSK rendelésfelvevő megoldások, Order Manager…. ezek mind rád várnak!

Minden további eszközünk és szolgáltatásunk teljes mértékben integrált a mostani POS szoftvereddel, így bármikor igénybe tudod venni!

Vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet!

Last updated